Regeringsduglighet

Det roliga med samarbetet mellan s. v och mp är att det går bättre och bättre och att vi har mycket god stämning. Vi är tre olika partier som har olika politik men som samarbeterar på fler och fler områden. Nu har vi gjort 50 överenskommelser tillsammans

Och i budgetmotionerna har vi samma förslag när det gäller bl.a

•         Rättvis fastighetsskatt

•         Ungdomspaket

•         Utvidgat ROT-avdrag

•         Skol-ROT

•         Riskkapitalfond

•         Skattefuskprogram

•         Myndighetseffektiviseringsprogram

•         Miljöfordonspaket

Dessutom kan det ju vara bra att veta att den blåalliansen hade fyra olika budgetförslag ett år före valet. Det var inte förrän i april 2006 som de lade sin första gemensamma budget. Där har vi s, v och mp betydligt bättre på fötterna eftersom vi kom överens om 12 budgetar från 1998-2006.

Nu sätter vi jobben före skattesänkningar på lånade pengar. Skattesänkningarna har hitills inte gett ett enda nytt jobb. Orättvisor är inte lösningen på Sveriges problem


Kommentarer
Postat av: Bertil

Har du missat generaldirektören för f-kassan och hennes kritik gällande sjukförsäkringslagen och utförsäkringen som kommer ske.

Tycker fler borde stötta de som nu utförsäkras och ej har a-kassa ej får sjukpenning utan står där helt nakna detta för att de råkat bli sjuka. Det är en ren skam och förföljelse av folkgrupp.

Dessa kommer ju lida oerhört, många sjuka kommer begå självmord där inga rubriker skrivs. Sjuka kommer dö onödigt tidigt av lidande genom sjukskrivningslagen av sjukdom.-Sätta Husmark och Axen på livstids fängelse så de får starff för den sjukskrivningslaf de så brutalkt genomfört.

2009-10-06 @ 18:58:25
Postat av: K-G

Vad härlig du är Monika, du går inte en meter utan att ha skattebetalarnas pengar i dina fickor, grattis!!

2009-10-06 @ 22:06:41
Postat av: Johan Pettersson

Gillar er riskkapitalfond i kombination med förmögenhetsskatt. Det gällar att visa att det faktiskt är politikerna som ska bestämma över pengarna =)

2009-10-07 @ 16:10:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0