De ska tydligen bluffa sig igenom valrörelsen

 

I våras presenterade de borgerliga en så kallad rapport om ungdomsarbetslösheten och påstod rent fräckt lögner om vår jobbpolitik. Trots att vi redovisat våra satsningar på kommunerna och hur kommuner och landsting blir kompenserade för våra åtgärden för riktade insatser till de unga arbetslösa. Dvs  de borgerliga slösar bort 13 skattemlljarder på att subventionera de arbetsgivare som redan har ungdomar anställa. En åtgärd som inte lett till några nya jobb. Våra förslag kompenseras kommunerna till sista krona. Plus att vi satar mer på förskolan, skolan, fritidshemmen, äldrevården m.m.än va den borgerliga regeringen gör.

Trots detta påstår alltså de borgerliga företrädarna helt felaktigt att det blir dyrare för kommuner att ha ungdomar anställda med våra förslag. Det är fullständigt fel.

Nu är det dags igen, nästa bluff är den så kallade ”försvarsrapporten” Även den är byggd på bluffar om vår politik.Moderaterna ska skrämma försvarsanställda med rödgröna besparingar. Den räknar in effekterna av bland annat höjd arbetsgivaravgift för unga och kilometerskatt. Men försvarsmakten kompenseras i vår budget på samma sätt som alla andra myndigheter fullt ut för de skatteförändringarna Dessutom är det ju så att kilometerskatten inte ens finns som förslag ännu, den ska utredas om effekter och tidigast införas om två år.

Underlaget från riksdagens utredningstjänst som rapporten bygger på redovisar tydligt att uppgifterna inte ska ses som en effekt av våra rödgröna förslag och att försvaret samt alla andra myndigheterna kompenseras fullt ut.

Så det är tydligen genom bluff och båg borgarna ska försöka vinna valet. Det  är trist att de lägger sig på en så låg nivå, kan de vara stressade?


Kommentarer
Postat av: mondobaby

Kan det vara rädslan över att bli påkomna med fingrarna i kakburken som spökar för de " orangea"

För hur mycket har inte försnillats under denna perioden av slöseri från deras sida.

Medel som varit vikta för välfärd och vård. investeringar i framtiden istället för egennyttiga projekt av enskilda.

2010-08-04 @ 19:47:52
URL: http://mondo.netroots.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0