Vi vinner valet med Mona Sahlin och vår politik

När vi talar om fler jobb, rättvisa skatter, skatt efter bärkraft, rättvis fördelning, stöd till kommuner och landsting, nej till pensionärsskatt, rädda barnen från barnfattigdomen, då vinner vi förtroende

Därför vill våra politiska motståndare inte prata politik, de vill att vi ska vara osams inbördes, de vill plantera nyheter om hemliga planer, de vill flytta fokus från den orättvisa moderat politiken som ökar klyftorna.

Därför vore det synd om vi går på dessa så kallade nyheter som kommer att fortsätta under året på bland annat politikerbloggen.se . Vi kommer se det i kvällstidningar, expressenaftonbladet, metro m.m. m.m.

Vi har en fantastik bra partiledare, Mona Sahlin har längst erfarenhet av alla nu aktiva politiker, hon har varit med i med som i motgång och kan hantera både kriser och goda tider.

Vi kommer att vinna valet i höst om vi går i takt och berättar om socialdemokraternas politik och våra gemensamma planer inom s, v och mp


Kommentarer
Postat av: Tord Oscarsson

Jag håller helt med.Mina erfarenheter av Monas insatser under 90-talskrisen och hennes senaste insatser gör att jag bedömer utspel som nu görs i Metro som rent sabotage. Experterna dömer också ut detta enligt tidningen Metro: Flera framstående statsvetare sågar den hemliga krisplan.– Rena dårskapen. Inget tyder på att Margot Wallström ens sökt ämbetet. Det är också problematiskt med en statsminister som inte sitter i riksdagen, säger Stig-Björn Ljunggren, statsvetare och socialdemokrat.



Margot Wallström var före Mona Sahlins tillträde

först på listan som partiledarkandidat,men valde då

att tacka nej.



Man får inte glömma att Sahlin är den som fått ihop samarbetet med Miljöpartiet

och Vänsterpartiet,säger Nicklas Källebring,

opinionsanalytiker på Synovate.

2010-01-08 @ 12:20:24
Postat av: Agneta Gille

Jättebra blogg Monica, helt rätt politiken ska avgöra valet. Kram Agneta

2010-01-08 @ 12:50:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0