Mona Sahlin vår nästa statsminister

Visst är det så att Mona Sahlin sågas i tidningarna, en del tyckt t.o.m. har skrivit sina inlägg i förväg eller åtminstone ha en förutfattad mening om vad hon kommer att säga, visst kommer Internetmätningar ”bevisa” att Reinfeldt har vunnit.

Trots detta massiva motstånd är Mona Sahlin fullkomligt lysande i dagens partiledardebatt.

Hon är tydlig med jobben, investeringar i välfärden, ordning och reda i ekonomin. Hon är snabb i replikerna mot såväl Reinfeldt som Olofsson om ungdomsarbetslösheten och det nödvändiga klimatarbetet.

Reinfeldt däremot han har gått i opposition och gömmer sig bakom våra förslag. Han har misslyckats med jobben, det är massarbetslöshet. Han har misslyckats med utanförskapet. Han tillhör bidrags linjer eftersom socialbidragen ökar. Han säger att det ska vara större drivkraften och då menar han att om ungdomarna blir fattigare så hittar de sig ett jobb.

Men verkligheten kommer i kapp även honom…..

 

Med Mona Sahlin vid rodret ser jag farm emot en spännande valrörelse som leder till att vi får en ny regering och att vi för första gången får en kvinna som statsminister. Wow

svd

dn

svd

gp

veronica

Tord

Helen


Kommentarer
Postat av: Sören A

och var kommer alla pengar ifrån till alla "bra grejer" som ni skall genomföra. Kom inte dragandes med det där om att återta skattesänkningar från de rika. Och vad har ni i så fall för incitament att skapa riktiga jobb (det vill säga sådana som ger inkomster till landet sverige) om det nu inte skall löna sig att arbeta?

2010-06-16 @ 11:50:48
Postat av: Monica

Vi har ett starkare budgetsaldo i vår budgetmotion trots att vi satsar på 100 000 fler jobb, utbildnings och praktikplatsre

2010-06-16 @ 12:17:28
Postat av: Petter S

Så du tycker att staten ska skapa offentliga jobb? Att det är vägen framåt? Låter som statssocialism i mina öron...

2010-06-16 @ 17:21:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0