Vi är på G

 

 

Det går inte att förneka att första maj är något alldeles speciellt. Känns som julafton fast bättre eftersom vi firar med så många andra. Många som inte firar första maj brukar tycka vi är lite konstiga som går hem tidigt från Valborgsmässofirande. Media brukar skriva att det var färre i leden i år än förra året. Jag har läst många tidningar den 2 maj där det står ovanligt glest i leden. Ungefär som att det alltid brukar stå fel låt vann efter melodifestivalen. Men det gjorde det nog inte i år. Vem vet kanske tidningarna i år biter huvudet av skammen och speglar det som sker i stället.

Oavsett vilket så kommer det bli en fantastisk dag med firande på hundratals platser i Sverige, tusentals platser i världen. I Skaraborg firar vi socialdemokrater på 11 platser. Med allt från 50 – 500 deltagare i leden.

I år är det ännu mer speciellt eftersom det är valår och vi kan passa på att berätta om våra vallöften och utvärdera vad den borgerliga regeringen gjort (or not)

Vi har ett mycket bra läge inför valrörelsen att visa vad som behövs förändras och berätta vad vi är bra på. Nämligen jobben, rättvisan och ordning och reda i ekonomin

 

SvD / DN / Aftonbladet / Expressen / Aftonbladet2

borgarna har höjt skatten med över en krona

peterlandersson

ab

expressen

Klyftan mellan löntagare och pensionärer


Kommentarer
Postat av: Kerstin Zander

Första steget till att byta regering den 19 september!!

2010-05-01 @ 08:28:19
URL: http://www.s-info.se/zander

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0