Klart att Sverigedemokraterna är borgerliga

Sverigedemokraterna stöder den borgerliga regeringen i de allra flesta omröstningarna det styrker TT idag. De vill ha större skillnader i samhället precis som den borgerliga regeringen.

Det har påståtts att vi aktivt samarbetar med Sverigedemokraterna för att komma åt regeringen. Vilket härmed har motbevisats.

Jag noterar att de påstår att de vill ändra de korkade a-kassereglerna men det är inte sant. När dessa förslag behandlades i riskdagens arbetsmarknadsutskott valde Sverigedemokraterna att rösta med regeringspartierna och mot våra motioner om a-kassan. Vi Socialdemokrater reserverades oss

De sänkta ersättningsnivåerna, höjda avgifter, ändrade medlems- och arbetsvillkor till a-kassan har lett till att en halv miljon människor har trängts ut ur a-kassan. Var tredje löntagare står utan ett inkomstrelaterat skydd vid arbetslöshet. Endast var fjärde ung arbetslös har rätt till ersättning, och bara lite mer än var tionde heltidsarbetande får 80 % procent av sin tidigare inkomst i ersättning vid arbetslöshet.

 

Och det är bara ett av de många exempel på hur SD stöder de ökade klyftorna i samhället. Vet inte varför de skriver så få motioner. Antagligen för att de är nöjda med att bara gå omkring i korridorerna eller att de inte har så hög arbetskapacitet.

 

 

 

ab expr 2 DN svd Martin Moberg


Kommentarer
Postat av: Patrik, Ängelholm

"Det har påståtts att vi aktivt samarbetar med Sverigedemokraterna för att komma åt regeringen. Vilket härmed har motbevisats."Utan SD's stöd får ni rödgröna inte igenom något av er politik, såvida den inte samanfaller med alliansens.

2011-04-04 @ 12:35:01
URL: http://www.sverigedemokraterna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0