Lena ny ordförande, Håkan tackar Nalin och Grattar lena

Efter ett mycket spännande ordförande val, där Lena Sommerstad valdes fortsatte S-kvinnors förbundsmöte med att Håkan Juholt talade.

Han började med att tacka Nalin Pekgul för hennes engagreade kamp för jämställdhet och alla människors loka värde. Han grattade Lena Sommerstad till sitt nya viktiga uppdrag.

Sedan läste han ett stycke ur Maria Zenströms roman och fortsatte sedan i den andan med att hänvisa till dikter och författare.

Han var väldigt tydlig med att vi inte ska tillbaka ännu mer till det gamla Sverige. Den borgerliga regeringen drar Sverige bakåt med större skillnader, fattiga barn, tågstopp, bostadsbrist och hög arbetslöshet. Arbetslösheten är högre nu än 2006 (trots så kallad arbetslinje och allt prat från borgarna, min anmodan)

Håkan Juholt lovade heltid som norm efter nästa val. Han var oerhört engagerad i att vi ska gå före som en folkrörelse. En folkrörelse som driver på mot orättvisorna, barnfattigdom, för fler jobb och ett mänskligare, mjukare, socialt ansvarstagande samhälle

SVD DN


Kommentarer
Postat av: Mille

Då har ni blivit av med alla invandrare till slut, grattis till ett gott föredöme för SD

2011-08-27 @ 17:34:50
Postat av: Bo

Varför genomförde inte S heltid när ni satt vid makten senast? Det där har ni pratat om i årtionden.

2011-08-27 @ 17:57:25
Postat av: Jan

Så, då har S sopat bort alla spår efter Monas identitetspolitik. Nu har partiet inga representanter med utländsk bakgrund i partitoppen längre. Nalin och Ibbe blev korta parenteser bara. Säkrast så?

2011-08-27 @ 18:43:43
Postat av: Sven.b. Lindh

Hä låt bra. Sa han hur han ska finansier va han lova?

Skattehöjningar? Ta av dom rika?

2011-08-27 @ 20:47:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0