Det räcker nu

Nu får det räcka, sa medlemmarna i Skövdes Socialdemokrater när jag var på medlemsmötet i går. Det har varit en tuff och turbulent höst på många olika sätt för oss socialdemokrater.

 Politiken har helt kommit i skymundan mellan alla turer, misstag, utspel av olika personer, läckor och ryktes spriding i media. Så när jag mötte partikamraterna i Skövde så sa de helt enkelt att ”nu får ni ta och skärpa er där uppe i Stockholm”.

Medlemmarna utryckte sin oro och ilska över hur skattepengar som ska gå till vården sticker utomlands, hur orättvisorna ökar, hur resultaten i skolan minskar utan att detta granskas vare sig av oss i oppositionen eller av media. Allt handlar om vem som sagt vad inom socialdemokraterna. 

De  fortsatte med att de också blivit osäkra på Juholt efter allt som stått i tidningarna men att nu har droppen runnit över. Nu inser de att det som sprids i media är så motsägelsefullt at det inte går att hålla reda på. Därför bestämde sig medlemmarna helt sonika på att lita på vad de sett själva och efter att ha sett och hört Håkan Juholt blev de övertygade över att han kommer att kunna ta oss ända fram till en valseger om 3 år.


Jag själv blev glad över att Håkans resa genom landet uppenbarligen har gett resultat, att han tog rätt strategi. Det är klart att oerhört mycket återstår. Men om medlemmarna känner sig trygga så går det så mycket lättare.


ab 2 expr 2

Kommentarer
Postat av: Farbror Fritte

Du är väldigt naiv om ni tror att Juholt får en andra chans.Det får han inte.Han står i en jämförelse med Reihnfelt sig helt slätt.Detta visar många oponionsundersökningar.Det är totalkört 2014.Lägg örat mot marken och lyssna på gräsrötterna,Monica.

2011-12-03 @ 08:17:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0