”Om du blir strandsatt låt din privatchaufför ställa in GPSn så kommer du fram”

Emsäter-Swärd är såååå duktig så duktig. När hennes tåg till Linköping var inställt och vägen blockerad av en trafikolycka, så kom hon fram ändå. Enligt henne var det för att hon var tillräckligt envis. Men hur många kan ta en statsrådsbil? Hur många kan be chauffören ställa in GPSen att köra småvägar för att komma fram till sitt mål.


"- Vi vände om och satte på GPS:en och hittade fram till slut via småvägar. En tolkning jag gör av det är att om man är tillräckligt envis, vill och kan kommer man alltid fram till målet" citat Elmsäter från TT

Kan den pendlande lokalvårdaren som ska städa upp i Linköpingskonferensarena göra det?

Kan vårdbiträdet på väg till sitt arbete på sjukhuset göra det?

Kan den gratisarjobbande FAS3 arbetaren göra det?

När infrastrukturminister Katarina Elmsäter-Svärd säger att bara men är tillräckligt envis så kommer man fram så individualiserar hon ett stort samhällsproblem. Precis som moderater gör mot de sjuka och arbetslösa, det är deras eget fel, bara de är envisa så blir de säkert friska och hittar sig ett jobb.

Hon lever i en annan värd

 

 

AB


Kommentarer
Postat av: Bente Bach

Så bra skrivet! Hur har hon mage att påstå att envisa har med saken att göra. Om det vore så enkelt. Hon kan ställa sig på stationen i Flen och tala om det för våra pendlare som försöker ta sig till jobb och studier.

2011-01-12 @ 15:08:38
Postat av: Robert Munkstierna

Underbart skrivet Monica! Så individualiserat så man blir mörkrädd. Precis såsom moderaterna håller på att skapa vårt samhälle. Vi som var bäst i världen, nu tittar man på avund på länder bortom oss som tog och kopierade våra idéer. Snart är allt borta, som i en dröm

2011-01-12 @ 16:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0