Tankarna går till en folklig ledare

Han är folkkär, engagerad, passionerad, känslosam, lysande talare, enastående debattör. Hans arbetstempo är högt, för att inte säga rekordsnabbt och intensivt.
 
Jag hoppas att hans presskonferens på ett köpcentra i Oskarshamn blir precis så som han vill ha det. Det finns inget mer att säga just nu.

Vi tar resten efter klockan tre ......

Kommentarer
Postat av: Tord Hegseth

Jag hoppas Juholt tar tillbaka avgången i em. Detta trots opinonen, men tack vare hans egen stridslystnad

2012-01-21 @ 13:05:50
Postat av: Ewa

Juholt har ju inte fått en ärlig chans. I alla andra jobb får man en tid på sig att "växa in i rollen"..men här kastades han bara in i hetluften i ett redan krisande parti. I stället för att sedan få hjälp och stöttning av sina partikamrater har han motarbetats och förtalats (och drabbats av elakt spel..från konkurrenter om posten och deras anhängare!?) Därigenom har krisen ytterligare förvärrats och Media har hela tiden fått ny näring genom smaskiga nyheter (ofta personliga) genom interna läckor.

Detta är inte värdigt ett land som Sverige!!!

2012-01-21 @ 13:10:23
Postat av: Emily Ahlberg

Mina tankar går till Juholt och hoppas han inte ger sig, han är en farlig motstånd till Alliansen och Sverige, Folket behöver Juholt.

Avgår Juholt då tappar jag förtroende för SOC och röster på annan parti som kan ställa till det för alliansen

2012-01-21 @ 13:12:14
Postat av: Ewa

Tänk om vi alla som trorpå Juholt hade kunnat stötta honom genom att åka dit, stå med plakat fört ut vårt budskap...VI VILL HA, JUHOLT KVAR!!!

2012-01-21 @ 13:23:28
Postat av: Patrik Solberg

Problemet är inte Juholt utan ni inte står på Arbetarnas sida länge.Jag har jobbat på en fabrik med ca 600 anställda som mest i 12år. Skulle tro att över 90% röstade på Socialdemokraterna tills Mona blev partiledare. Ingen skulle sagt att dom röstade på något annat parti så stark var stödet innan.Men ju närmre valdagen man kom såg man Mona åka runt i förort efter förort och prata bidrag, solidaritet. Men inte en reportage där hon var på någon fabrik eller företag och pratade.Socialdemokraterna ska vara ett arbetarparti först och främst för alla som jobbar, svensk som invandrare. Men när Mona svek alla dom här väljarna som sliter hårt på sitt jobb för att få det att gå ihop. Så blev det öppet mål för Moderaterna. Så ska jag se hur det är nu på mitt jobb nu så skäms ingen för att dom röstar på Moderaterna eller SD för dom känner sig svikna.Så gör om, gör rätt så får ni tillbaka era väljare igen!

2012-01-21 @ 13:38:14
Postat av: Niklas

Ska man inte vara populär av befolkningen för att kunna vara folkkär? 13 % kan väl knappast innebära folkkär?

2012-01-21 @ 13:44:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0