Borgarna är rökta...... (not)

 

Givetvis ska vi glädjas åt att opinionsmätningarna går bra. Det visar hur vår politik för rättvisa, fler jobb och trygghet går hem hos väljarna.

 

37,3 procent av de tillfrågade skulle välja socialdemokraterna om det var val idag. De rödgröna partierna (dvs. S+V+MP) skulle få 51,2 procent och Sverigedemokraterna skulle då förlora sin vägmästarroll.

Men det är valresultatet som räknas och vi vet att den borgerliga regeringen kommer att attackera oss, förvränga våra förslag och komma med ”hela listan av förlorare” som de säkert kallar vår rättvisare politik för.

 

Därför är det bara att kavla upp ärmarna och jobba vidare för investeringar i en bättre skola, i utbildning för alla inte bara de välkammade och motiverade. Investeringar för ett grönt folkhem med miljövänligare bostäder, bättre kollektivtrafik och infrastruktur i hela landet.

 

Dessutom måste vi våga stå upp för den Svenska välfärdsmodellen, att alla tjänar på minskade klyftor och att det kostar pengar. Inkomster till staten får vi genom fler i arbete, tillväxt och rättvisa skatter.

 

 

 

AB SCB expr essen DN Svd 2 GP
Oscarsson Röda Berget  Högberg


Kommentarer
Postat av: Anders

jisses med flosklerÄn så länge har sossarna inte presenterat någon politik utan det är mest "vänta till hösten" och inga klara besked.När allt kommer till kritan ska allt finansieras och då brukar flosklerna avslöjas för precis vad de är....floskler

2012-06-04 @ 16:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0