Seoul

En fantastiskt spännande förmiddag på T-UM med oerhört intressanta telecomlösningar. Vi fick se flera olika trådlösa tjänster inom försäljnings och uthyrnings branschen som musik, film, spel och tävlingar.
 
Men också försäljning av personligt anpassade kläder (läser av kroppsstorlek, matar in val av färg på kläder, föreslår kläder som du själv brukar välja i vanliga fall)
 
Vi fick också se hur e-hälsan i hemmet kan utvecklas genom att alla (äldre eller andra som behöver viss sjukvårdstillsyn) tar blodtrycket hemma, resultatet matas in automatisk och skulle det behöva följas upp så ringer vårdcentralen och pratar med hen. 
 
Vi åt en macka på ambassaden och Lars Danielsson menas han gav oss en exposé över politiska och ekonomiska läget i Syd Korea och Nord Korea. vi pratade också om den eventuella återförening mellan Syd och Nord. Lars Danielsson menar att det går inetsat säga när bara att den kommer
 
På eftermiddagen åkte vi ut till KOTI , ett transport forskningsinstitut som beskrev visionerna om hållbart, miljövänligt, hälsosam transport i framtiden 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0