Kommunikationsutbildning i Skaraborg

Idag anordnande partidistriktet i Skaraborg en Kommunikationsutbildning. En förutsättning för att vinna val är att vi på olika sätt får ut våra frågor och vår politik till väljarna. Några sätt att nå ut till väljarna med vår politik. Det vill säga en riktig jobbpolitik, inte bara en till namnet som den borgerliga regeringen har, utan en riktig jobbpolitik med investeringar, trygghet, framtidstro och kvalité i välfärden. Förutom att träffa väljare genom dörrknackning, via vänner och bekanta i vardagslivet och på jobbet. Förutom det kan vi berätta i media vad vi har för politik. Då behöver vi vända oss både till så kallad ”gammalmedia” och använda oss av sociala medier.
Under kommunikationsutbildningen fick deltagarna lära sig att göra lokala medieplaner. Vi prövade också en del nya verktyg för att nå fler, det handlade om facebook, twitter, instagram och youtube mm .

Deltagarna var verkligen på hugget och ville pröva att filma, intervjua varandra, göra kommunikatisonplaner och delge varandra sina olika kunskaper.

Det blev en lyckad dag och vi alla lärde oss något nytt. Tack alla deltagare för att ni var så positiva och samarbetsvilliga. Det här kommer att gå bra, mycket bra ….
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0