Bättre och bättre för S i Skaraborg


Jo jag vet vi ska inte lägga för stor vikt vid opinionsätingar men detta är ändå SCBs stora väljarundersökning som bara görs 2 ggr om året. Att socialdemokraterna går framåt är oerhört glädjande och varför klä oss i säck och aska bara för att det kan gå sämre i höst?

Alla glädjeämnen för stegen mot ett mer rättvist samhälle är bra. Jag tror att våra beslut på partikongressen om jobb, utbildning, ordning och reda i välfärden ändå uppskattas av väljarna. 

Ännu roligare är det förstås att vi socialdemokrater i Skaraborg går fram med hela 10% från den förra SCB mätningen i november. Vi har tyvärr vant oss vid att ligga runt 37-39% så att öka från 37% till 47% i dagens mätning är oerhört glädjande.

Förhoppningsvis har väljarna uppskattat våra förslag. De är nog också trötta på att den borgerliga regeringen vänt Skaraborg ryggen. Statens lantbruksuniversitet dras ned, djurskyddsmyndigheten i Skara läggs ner och räddningskolan i Skövde läggs ner. Högskolan i Skövde hotas, ingen sänkt fastighet skatt och sänkt hastighet på E20 samt en enorm hög arbetslöshet är bara några exempel på hur de borgerliga ledamöterna struntat i Skaraborgarna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0