Så vinner vi valet


Socialdemokraterna måste visa att vi är OUTSTANDING på jobben.
Så sa Socialdemokraterna i Skaraborgs ordförande Urban Ahlin när har gästtalade i Skövde.
Jobbsatsningarna handlar om tillväxt, näringspolitik och efterfrågestimulans. Men det handlar också om åtgärder och trygghet för de arbetslösa så att de får komma tillbaka till arbetsmarknaden så fort som möjligt.
När det gäller utbildningen så måste Sverige satsa betydligt mer på kvalité, på lärare, på mindre klasser och det livslånga lärandet.

Sedan talade Urban engagerat om den gemensamma välfärden och hur viktigt det är att betala gemensamt och sedan se till att alla får del av sjukvård, skola, trygghet efter behov.
Han var bekymrad över att den borgerliga regeringen slår sönder allt det vi byggt upp genom att istället satsa på skattesänkningar

 


Kommentarer
Postat av: Petra

Jag hoppas du stiger av nu efter denna mandatperiod så att vi får nya krafter på din stol i Riksdagen från 2014. Förnyelse är alltid bra och inte minst i partierna. Du har ju suttit sen 1994.

2013-03-09 @ 18:58:14
Postat av: Henning Bask


Varenda vettig människa oavsett partifärg håller med om vad Urban Ahlin säger. Nu till det verkligt intressanta: Sa han att allt detta kräver skattehöjningar?

Om han inte sa det är han ännu en i raden av pratmakare som tyvärr börjar befolka även vårt parti.

2013-03-10 @ 10:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0