Julmatch i SkövdeNär julmaten lagt sig som ett extra täcke på magen och julfirandet går in på sin tredje dag är det dags att röra på sig lite. Varför inte gå och titta på handboll! 
Idag är Socialdemokraterna i Skövde matchvärdar för handbollen mellan IFK Skövde och Alingsås HK på Arena Skövde. Vi kommer att svara på frågor, dela ut reflexer och bilskrapor mm. 
Kanske finns det synpunkter på den lokala politiken eller frågor om extra valet. 


Extra valet är en konsekvensen av de fyra borgerliga partiledarna inte vill samarbeta över blockgränserna trots att SD sagt att de ska fälla alla regeringar som inte dansar efter deras pipa.
Regeringen kommer därför den 29 -30 december att utlysa extra val som ska hållas den 22 mars nästa år.

 Skulle något eller några av de borgerliga partierna vilja ta upp seriösa samtal för att lösa den uppkomna situationen så står dörren öppen. 

Svenska folket respekterar de som tar ansvar och söker samarbete. De som sätter Sveriges bästa framför taktik och prestige.

Svenska folket har sagt nej till politik med hög arbetslöshet, rasande skolresultat och en välfärd som brister. Svenska folket vill ha nya reformer för att skapa jobb, högre skolresultat och en välfärd att lita på. Bara så kan vi säkra det svenska löftet och din möjlighet att leva ett fritt liv i en global tid.

 Nu mer än någonsin behövs Socialdemokraternas orubbliga vilja att ta ansvar och utveckla Sverige.  Hoppas vi ses på handbollen idag så kan vi prata mer. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0