Vill de borgerliga partierna samregera med SD?

 Idag frågor vi våra borgerliga kamrater om de är beredda att samarbeta med regeringen kring budgeten eller vill de hellre att regera med stöd av SD?

De frågorna ställer vi med anledning av att sd meddelat att de tänker rösta på de borgerliga partiernas budget. De säger att de kommer att fälla varje regering som inte följer deras främlingsfientliga politik.

De sviker en stor del av sina egna vallöften: sänkt pensionärskatt, höjt tak i arbetslöshetsförsäkringen, bättre välfärd – genom att rösta för fortsatt borgerlig politik.

 

Vi behöver en samarbetsregering över blockgränserna så att inte 13% av Riksdagsledamöterna ska bestämma över 87% av Riksdagsledamöterna.

 

Svenska folket röstade för ett regeringsskifte, men ingen sida fick en egen majoritet. Men nu frågar vi åter igen om det finns något eller några borgeliga partier som kan vara med och det gemensamma ansvar som vi har för Sverige.

 

Nu behöver vi söka det som förenar snarare än det som drar isär. Nu måste vi sätta taktik och prestige åt sidan, och sätta Sverige främst.


Kommentarer
Postat av: Daniel Wimmer

De borgerliga, alliansen, kommer inte regera med stöd av SD. Det parlamentariska läget är dock att allianspartierna har större folkvalt förtroende i riksdagen än vad de nuvarande regeringspartierna S + MP har. Därför är S välkomna som ett stödparti till alliansen. Några ministerposter kan ni dock inte räkna med. Visa ert ansvar nu.

2014-12-02 @ 20:36:15
Postat av: Jonny Disenfeldt

Sverige röstade inte för en rödgrön regering.

2014-12-02 @ 22:02:32
Postat av: Monica Berzen

Vi vwr många som var trötta på 8 års helvete.....men just nu mår jag bara illa och vill kräkas över att Det finns en äcklig blockpolitik och ett parti som sd som skiter i svenskarna utan det har blivit äcklig prestige bara... ocpolitikerna skiter i aty hi fått fattigdom större ohälsa än någonsin.ochbhörde ni tapportennombskolan igår...har ni hört omvalla som tagit livet av sig senaste åren förbde intebirkat med alla nedskärkingar....jag tror att med fler helvetes år med Slliansen och sd går Sverige åt helvete..

2014-12-03 @ 06:46:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0