om skolkonkurser

 

Vi har sett många sorgliga skolkonkurser. Många unga vet inte var de ska gå i skolan efter skolkonkurser. Så kan vi inte ha det i fortsättningen

Regeringen har vetat om att antalet gymnasieskolor ökat kraftigt sedan 2006, samtidigt som antalet elever har minskat, men ändå har de inte lyft ett finger. De har byggt ett skolsystem för företagens – istället för elevernas – bästa.

Anders Hultin, moderaten som var med och skapade systemet på 90-talet och som nu drivit JB-koncernen i konkurs, säger att detta bara ”visar att systemet fungerar”. Ett horribelt uttryck med tanke på att barn allstå ska gå i dåliga skolor fram till det att de slås ut i en konkurrenssituation

Ett barns utbildning kan aldrig få bli ett marknadsmisslyckande. Våra barns framtid kan aldrig vara ett experiment. Det är dags att ta ansvar för att varje barn får en trygg skolgång!  

Vi ska skapa ordning och reda i skolsystemet, och göra så att resurserna till skolan används i just skolan

 

gå med i http://www.allvar.nu

http://www.socialdemokraterna.se/Pressrum/nyheter/Krafttag-har-och-nu-/
 

 


Kommentarer
Postat av: Britta Sethson

Jag har vid flera tillfällen ställt frågan till våra borgerliga ledamöter i skolnämnden om hur de finansierar alla sin ja till ansökningar om nya skolor.
De är fortfarande svaret skyldigt

2014-01-08 @ 22:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0