Satt det trots allt i håret Borg?

 

Regeringen tappar 10% i ekonomifrågan 


Enligt en opinionsundersökning som Sifo gjort åt SVT ökar väljarnas förtroende för oppositionens förmåga att sköta landets ekonomi.

41 procent tror att en moderatledd regering är bäst på att sköta landets ekonomi, 40 procent tror att en socialdemokratiskt ledd regering är bäst. Dött lopp alltså, men sett i sitt sammanhang blir det extra intressant.

I en Sifoundersökning för ett knappt år sedan var siffrorna 50 procent för en Moderatledd regering och 32 procent för en Socialdemokratiskt ledd.
I andra frågor som sysselsättning, skola, sjuk och hälsofrågor samt välfärd samt skola tror de flesta väljare att en Socialdemokratiskt ledd regering är bättre än en Moderat-ledd.

För mig är det uppenbart att Magdalena Anderssons genomarbetade, gedigna, trovärdiga leverans av den socialdemokratiska ekonomiska politik har gett resultat och går hem hos Svenska folket.

Jag vet att vi inte ska skämta i sådana viktiga frågor som ekonomi, det stora budgetunderskottet, misslyckad jobbpolitik som kostar skjortan osv men jag kan ändå inte låta bli att ställa frågan:

Satt det trots allt i håret, Borg?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0