för att få semester måste du ha ett jobb

 Just nu njuter många av det sköna sommarvädret.en välförtjänst semester med fint väder efter ett års slit, sitter fint nu.Men de 400 000 arbetslösa har inte semester. De krävs just nu på att söka jobb, fylla i CV, delta på aktiviteter eller måla färdig målade stolar i FAS3, där de blvit inlåsta av den borgeliga regeringen. Vi socialdemokrater lovar att låsa upp och släppa ut de arbetslösa så att de får en drägligare tillvaro.

Vlåtsas inte som att det finns några mirakellösningar och det är tuffa utmaningar vi står inför när vi ska bekämpa arbetslösheten, inte de arbetslösa. Vi ska ha den lägsta arbetslösheten i EU år 2020.

Vi kan inte lova att vägen kommer att bli enkel. Men vi kan lova att vi alltid kommer att arbeta hårt och att vi alltid kommer att lyssna på nya idéer.

Att utveckla Sveriges konkurrenskraft och att öka efterfrågan på arbetskraft är ett arbete som aldrig tar slut. Inom ramen för Socialdemokraternas jobbstrategi har vi tagit fram ett stort antal förslag. Vi fortsätter hela tiden arbetet med att ta fram fler förslag. För oss är det självklart att det görs i samverkan med näringslivet, arbetsmarknadens parter och akademin.

 

läs mer om vår jobbstrategi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0