Distriktskongress i Skaraborg


Idag träffas ett stort gäng socialdemokrater vid foten av det blommande berget Kinnekulle i Götene Folkets Park. Det känns otroligt roligt, viktigt och spännande att få diskutera valplan, valfrågor och valsedlar. Men det är förstås också kul att träffa taggade partivänner från hela Skaraborg. 

Vi ser fram emot valen 25 maj och 14 september och just nu har vi en fantastisk medvind. Men saker och ting kan hända fort och det är ytterst angeläget att vi inte tar något för givet. Vi måste diskutera och kommunicera med alla Skaraborgare för att vinna valen. 

Jobben i Skaraborg är för oss socialdemokrater den allra viktigaste frågan. För att knäcka massarbetslösheten måste vi prioritera investringar i högskolan, folkhögskolor och vuxenutbildningen. Vi måste också investera i infrastruktur såsom vägar, järnvägar och bredband. Givetsvis ska vi se till att våra företag stora som små i Skaraborg ska känna ett gott företagsklimat och få efterfrågan på sina varor och tjänster.

De andra två viktiga valfrågorna är kvaliten i skolan med fler lärare, mindre klasser och mer kunskap samt en bättre välfärd för alla, inte bara några 

Det här kommer att bli en bra dag med 

 många spännande politiska disskutioner


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0