Jobbstrategi för Skaraborg

 Idag presenterade Stefan Löfven en jobbstrategi för Sverige. Det är bra, det behövs en ny politik för fler jobb och stärkt konkurrenskraft.

Vi socialdemokrater i Skaraborg samlade till distriktskongress i Götene håller med. Tyvärr har ju den borgerliga regeringen valt att vända oss Skaraborgare ryggen. Högskolan i Skövde har senaste året lyckats bra, inte tack vare regeringen, utan trots regeringen som drar ner på utbildningsplatser. De har lagt ner tingsrätter och polisstationer. Den minnesgode minns nog att det första de gjorde var att lägga ner djurskyddsmyndigheten m.m.

För att inte tala om den utlovade E20 som det inget har hänt något på sedan Göran Persson tog första spadtaget på sträckan Lundsbrunn-Holmestad. Jo det som hänt är sänkta hastigheter och fler kameror. Trots att flera borgerliga ledamöter lovat att fixa den där vägen omedelbart. Numera skyller de på miljöpartiet i regionen i stället. Ett mycket märkligt agerande eftersom E20 faktiskt är en nationell väg och en väg som regeringen kan fixa om de vill.

Vi behöver investera för framtiden, se till att öka efterfrågan på vår arbetsmarknad samt utbilda för rätt kompetens


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0