Maud Olofsson har spelat Monopol med Nuon




Hör jag på radion att Totalförsvarets forskningsinstitut, FOIs generaldirektör Jan-Olof Lind uteblivit från riksdagens försvars och utrikesutskott. Han skulle förklara det planerade samarbetet om militär teknik med Kina. 
Jag kan inte annat än att beklaga men tror att Maud Olofsson satte ribban när hon uteblev från KU för att förklara Nuon-affären. Hennes brott är faktiskt ännu värre, att en person som varit Sveriges vice statsminister obstruerar och sätter Riksdagens frågeinstrument ur spel är mycket mycket allvarligt.

Att samma person dessutom får sitta i TV studios, morgonsoffor och Radiointervjuer och raljera över det parlamentariska läget med nedlåtande uttalanden om att politik inte är sällskapsspel är inget annat än förakt mot demokratin.

Det är är Maud Olofsson som lekt, hon tycker att 97 miljarder är monopolpengar som hon kan spela med. Politik är inget sällskapsspel Maud Olofsson, det krävs ansvarstagande och att ställa upp på såväl kallelses och i svåra lägen. Det har Maud Olofson inte en aning om. 
– 


Kommentarer
Postat av: kenneth Eriksson

Ska bli intressant hur avgående Peter Norrman agerar,han har ju också anmälts till KU av MP,han har visserligen bara anmälts ännu,men ändå.

2014-09-18 @ 10:30:25
Postat av: Johan Carlsson

Tack för att det är fler som reagerar på att hon får vara med och flina i TV när hon har förstört så mycket och glömt precis allt som man frågar henne om

2014-09-18 @ 21:49:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0