S tilltalar kvinnornaDet som är kul att läsa i dagens opinionsmätning är att var tredje kvinna, 33, 9 procent, stöder Socialdemokraterna. I övrigt är det i stort sett stiltje bland väljaropinionen som presenteras i Svd och GP 

Regeringar brukar tappa efter val eftersom väljarna blir otåliga på att vallöftena ska infrias men det har inte hänt denna gång. Förhoppningsvis finns tålamodet hos Svenska folket kvar. Turbulensens i höstas och svårigheterna med att styra i minoritet har retts ut och snart kan vi lägga en budget som ska gå igenom i Riksdagens omröstningar.  

Under årets första månader har de borgerliga fått stor uppmärksamhet i media. I januari var det Moderaterna med valet av Anna Kinberg Batra som stod i fokus, medan både Kristdemokraterna och Folkpartiet blivit flitigt omnämnda under februari och början av mars.
Ändå har de inte fått bättre siffror eller kanske just därför. 

Nu har vi en feministisk regering, en arbetsmarknadsminister som rivstartat, en tuff utrikesminister som vågar sätta ner foten mot diktaturer och vi har finansminister som vill investera i minskade klyftor, bättre skolresultat och fler jobb. Det bådar gott för framtiden. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0