Välkommen tillbaka Lars

Nu gör Högskolan i Skövde ett riktig drömrekrytering genom att föreslå att professor Lars Niklasson anställs som rektor för högskolan. Högskolan i Skövde är modern med en öppen och välkomnande atmosfär. De gör framsteg, varje dag.

Jag delar uppfattningen att Lars har goda förutsättningar att driva utvecklingen av Högskolan i Skövde framåt och det är glädjande att studentkåren och doktorandrådet också har positiva omdömen om rektorskandidaten.

Bilden ni ser är tagen för några år sedan innan Lars stack till Jönköping . Nu kommer Lars tillbaka till sin högskola efter utflykten till grannhögskolan. Naturligtvis har vi höga förväntningar eftersom han alltid gjort bra i från sig tidigare. 

Nuvarande rektor, Sigbritt Karlsson, har satt Skövde på kartan och tagit fajten för en rättvisare fördelning av resurserna till lärosäten i landet. 
Nu förväntar vi oss att kunna jobba tillsammans med Lars och hela staben för att utveckla skolan ytterligare. Första utmaningen blir att få möjlighet att utbilda lärare. Inte bara för att det är ett skriande behov utan också för att det behövs sådan utbildning i Skaraborg. I Skövde finns förstklassiga utbildningar med internationellt konkurrenskraftig forskning. 

Välkommen tillbaka Lars!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0