Mot oändligheten och vidare


Nästa höst hoppas jag att socialdemokraterna vinner valet och att Stefan Löven kan bilda en tydlig majoritets regering. Det är viktigt för att fortsätta investera i jobb, utbildning och bostäder.
Men efter valet och Riksdagen samlas igen tänker jag inte vara med i den församlingen.

Det är dags för nya utmaningar för min del. Inte för att jag ska sluta vara politiskt aktiv och inte för att jag på något sätt har tröttnat. Tvärtom, jag känner mig än mer nyfiken på att få bidra med mina erfarenheter men på nya arenor.

Eftersom jag varit samhällsintresserad och politisk aktiv i hela mitt liv ser jag det som ett sätt att leva. Jag är inte den typen som slår mig till ro direkt men det känns som att det är dags att dra vidare till nya djärva mål. Det är helt enkelt på tiden att göra något annat spännande i livet. 

Vad vet jag inte ännu men det kommer säkert att visa sig. Det kan handla om internationell solidaritet, jämställdhet, biståndsarbete, trafiksäkerhet eller något kul inom IT-branchen..... you namne it..

Att vara folkvald är en ynnest, det är intressant, lärorikt och innebär ständigt nya spännande utmaningar. Nu ser jag fram emot framtiden och säger som Buzz Lightyear i Toy Story

- Mot oändligheten och vidare.... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0