Cyckelturne i Skövde

(null)

Socialdemokraterna i Skövde samlar sig inför valrörelsen och är beredda att ta över för att satsa mer på skolan, förskolan, fritidshemmen och äldreomsorgen. En del av valkampanjen kommer att genomföras på cykel i Skövde kommun. De spänstiga sossarna ska cykla till Skultorp, Hentorp, Igelstorp, Varola, Södra Ryd, Värsås och Timmersdala.

-          Det här blir ett utmärkt komplement för oss att nå Skövdebor utanför centrum och samtidigt titta på om cykelvägarna fungerar som de ska, säger eldsjälen Robert Ciabatti.

För socialdemokraterna har det varit viktigt att betona att alla i hela Skövde ska ta del av en god service, känna trygghet och utvecklas i takt med att Skövde växer. Därför har de valt att cykla till några av Skövdes fina samhällen.

-          Vi vill prata, diskutera, ta del av synpunkter från alla vi möter och kommer att finnas utanför butikerna och andra naturliga mötesplatser i dessa samhällen, säger en av initiativtagarna till cykelturnén, Anita Andersson.

Eftersom friskvård är viktigt och säkra cyklevägar finns med i Skövde kommuns cykelstrategi behöver lokala politiker se hur det fungerar i praktiken.

-          Det finns det all anledning för oss att föregå med gott exempel genom att cykla kommenterar Monica Green, som även hon kommer att cykla runt i Skövde på onsdagarna i augusti. Hon tillägger:

-          Vi hoppas på att få möta många som vill diskutera eller skicka med sina synpunkter om hur Skövde ska styras i framtiden.

 

Socialdemokraternas cykelturné startar från Hertig Johansgata 24 den 1 augusti kl.13. därifrån går färden mot Hentorp och därefter Skultorp. Varmt välkomma att träffa de cyklande essen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0