Cykelturné i Skövde

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Varje onsdag i augusti har vi socialdemokrater cyklat till flera av våra samhällen i Skövde kommun. Vi har träffat många väljare som viljat veta hur vi socialdemokrater ska anta utmaningarna i hela Skövde, inte bara mitt staden. Vi har cyklat till Hentorp, Skultorp, Igelstorp, Sventorp, Trädgårdsstaden, Södra Ryd, Varola, Värsås, Timmersdala och Stöpen. Det har blivit mer än 10 mil som vi trampat den här tiden.

Vi har lyssnat på synpunkter om tryggheten, om kvalitén i välfärden dvs förskolan, skolan, fritidshemmen, fritidsgårdarna, omvårdnaden och äldrevården mm. Frågorna har också handlat om jobb, service och framtiden.

Vi har lärt oss mycket på dessa veckor, fått starkare ben, utökat vårt kontaktnät och fått koll på var cykelvägarna och trafiksäkerheten behöver bli betydligt bättre. 

Nu ökar vi takten ytterligare inför valspurten och sista veckan på valrörelsen. Det blir en spännande vecka, en spännande valdag och en mycket intressant höst. 

Kommentarer
Postat av: Robert

Du är en härlig inspiratör och glädjespridare Monica. Det har varit härligt, intressant och lärorikt att få vara med. Nu känner jag att vi har segervittring!

2018-08-30 @ 02:19:58
URL: http://privat.bahnhof.se/wb434025/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0