Varför måste jag hela tiden blogga om bra partiledarkandidater?

Antagligen för att det hela tiden sprids en massa rykten om vårt nomineringsarbete.

Nu senast var det Agenda och tidigare beklagade sig Lena Melin i Aftonbladet om att Eneroth och Damberg inte är tillräckligt kända.

Nähä  å vad är problemet med det?
Hur många visste vem Reinfeldt var innan han valdes som ordförande för moderaterna?

Den som väljs som ordförande till vårt parti kommer över en natt granskas in i minsta detalj.

Skostorlek, senaste P-boten, partner/familj, betyg i skolan, gammal lärare får uttala sig osv Listan på uppfinningsrikedomen har inga gränser på vad vi kommer att få ta del av via media. Det ser jag inte som några som helst problem.

Får vi sen se några partiledardueller mellan de två största partierna i kvällsöppet eller i Agenda så är saken klar.

För mig är det betydligt viktigare att vi får en ledare som kan förmedla vår rättvisepolitk för fler jobb och bättre välfärd. Det bästa med det är att vi har en hel hoper duktiga partiledarämnen som klarar det. De har både lyskraft, spännning, engagemang och utstrålning.  Män och kvinnor som kan bli både partiledare, partisekreterare och så småningom statsråd och statsminister. Jag ser fram emot extra kongressen och den rivstart som det innebär för vårt parti.


ab 2 expr 2 dn svd MG 2 3


Kommentarer
Postat av: nils johnsson

Menar du på fullt allvar att en politisk reporter som Lena Mellin inte skulle hört talas om Reinfeldt innan han blev partiledare? Vad är din källa till det, det vore ganska sensationellt.Förutom att varit muf-ordförande så var han gruppledare i riksdagen, talesman i ekonomiska frågor, Justitieutskottets ordförande samt vice ordförande i finansutskottet innan han blev partiledare.2011-02-22 @ 13:55:15
Postat av: monica

Det är det som är min poäng. Om Reinfeldt var känd som riksdagsledamot, talesperson och gruppledare. Då är våra partiledarkandidater minst lika kända som han var då.

Dvs. kändisskapet kommer med uppdraget. Alla kommer att veta vem som är sossarnas partiledare

2011-02-22 @ 23:05:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0